Kære efterskoler med dans

Der blev kort før nytår nedsat et nyt DM udvalg.

Dette udvalg består i dag af Daniela (Danselærer på Hald Ege Efterskole). Mette Refshauge (Danselærer på SORØ Gymnastikefterskole) Camilla Muxoll (Danselærer på Sportsefterskolen SINE) Anne Borges (Efterskolelærer på Sjælsølund ) & Charlotte Thomas (Danselærer på Glamsdalens Idrætsefterskole)

Vi brænder alle for dansen og arbejdet med dette og har det alle tæt inde på livet - også uden for efterskolen. Vi har i DM udvalget hele tiden krydset fingre for at vores dansere kunne opleve DM for efterskoler 2021. Vi har på baggrund af flere møder nu besluttet, at det ikke afholdes i år, grundet en usikker Coronasituation. Men håbet for en visning er ikke helt slukket. I kan med fordel sætte 28 april af (Dansens dag ) til en linjedag på jeres skole, hvis muligt. Såfremt vi alle kan danse denne dag, forsøger vi her at lave en virtuel dansedag hvor alle der har lyst, kan byde ind og være med - blot med en visning fra året der er gået. På den måde kan vi lave en fællesskabende dag med dans alligevel og der vil være mulighed for at vise en valgfri koreografi / koreografier.

Nærmere info om dette vil komme efterhånden som vi bliver klogere på coronasitutionen. Vi kan ydermere fortælle jer at vi i det nye udvalg arbejder på en del ændringer ifht det gamle koncept for DM for efterskoler. Den proces har været i gang i noget tid, og vi fortsætter dette arbejde så vi kan præsentere et nyt spændende koncept for DM foråret 22.

De bedste hilsner fra DM udvalget: Mette, Charlotte, Camilla, Anne og Daniela.