Sociale medier:

Instagram Facebook YouTube Twitter Snapchat

Film

Vi elsker film!

På filmlinjen på Hald Ege Efterskole skal du lære at lave film, og filmlinjen er en seriøs linje med høj faglighed. Derfor arbejder vi tæt sammen med Station Next i København, der med professionelle manuskriptforfattere, instruktører samt lyd- og lysfolk vil varetage undervisning i en række forløb/workshops inden for:

  • Instruktion
  • Lyd, lys og kamera
  • Manus
  • Klipning
  • Scenografi/production design.

 

Creative bootcamps og et lejrskoleophold hos Station Next, der ligger i Filmbyen i København ved siden af Zentropa vil indgå. Her får du virkelig tid til at dygtiggøre og fordybe dig. Vi har bla. fornøjelsen af at have instruktøren og Oscar-vinderen Martin Strange-Hansen med som gæstelærer på vores bootcamps på skolen.

På filmlinjen skal du endvidere deltage i forskellige og evt. arrangere filmkonkurrencer og besøge en filmfestival i Danmark.

Filmlinje - Hald Ege Efterskole

 

Og så skal vi i øvrigt se en masse fantastiske film….

Det kræver ikke særlige forudsætninger at gå på vores filmlinje, men du skal være vild med film og brænde for selv at lære at skabe. Du vil lære en række ting, der kan bruges, hvad enten du blot synes, det er sjovt at lave film, eller hvis du senere overvejer en uddannelse indenfor filmbranchen.

Lærer er Jesper Madsen, der selv er uddannet filminstruktør fra Filmskolen i Polen.

Interesseret i vores filmlinje?

Kom på besøg hos os!

Dans

Læs mere

Film

Læs mere

Fodbold

Læs mere

Håndbold

Læs mere

Mountainbike

Læs mere

Svømning

Læs mere

Xterra-Triatlon

Læs mere
Snapchat