Sociale medier:

Instagram Facebook YouTube Twitter Snapchat

Fodbold

Elsker du at spille fodbold? Prøv vores fodboldlinje!

Fodbold på Hald Ege Efterskole er for både drenge og piger i samarbejde med Viborg FF Prof. og Team Viborg. Undervisningen tilrettelægges og varetages af trænere fra de professionelle fodboldklubber samt gæsteundervisere fra spillertrupperne. Træningen foregår på allerhøjeste niveau i 8 timer om ugen plus klubtræning for alle dem, der ønsker at spille i klub.

Elevernes niveau på fodboldlinjen varierer meget fra landsholdspillere til nogle, der bare er vilde med at spille fodbold. Men det er en klar forudsætning for at være elev på fodboldlinjen, at du har lyst til at udvikle dig taktisk og teknisk samt fysisk og psykisk og i det hele taget blive bedre til at spille fodbold.

Drengefodbold

Træningen varetages fortrinsvist af

Ralf Petersen

Predrag Bojanic

Razak Pimpong

Mike Dodd 

Kenneth Kristiansen

Morten Emil Christensen

Sune Pallesgaard

Flere af dem er også ansat som elitetrænere på Viborg FFs ungdomshold, og Predrag er talentansvarlig i Viborg FF. Fodboldundervisningen foregår på skolens egen, nye kunstgræsbane. Har du derudover lyst til at spille i vores klub, betales der kontingent som normalt, og vi sørger for, at klubtræning og -kampe kan kombineres med et almindeligt efterskoleophold – både med hensyn til samvær og undervisning. De mest talentfulde af vores fodboldspillere vil blive tilbudt at spille i FK Viborg, som er en del af Viborg FFs talentudviklingsprogram.

Pigefodbold

Et lignende samarbejde har vi med Team Viborg. Her tilrettelægges og varetages undervisningen af trænere fra eliteafdelingen i Team Viborg med 8 timer om ugen plus klubtræning i Team Viborg, hvis man ønsker dette. Også her er forudsætningen for at blive optaget, at du har lyst til at udvikle dig taktisk/teknisk samt fysisk/psykisk og i det hele taget ønsker at blive en bedre fodboldspiller. Ikke alle er lige gode, men alle kan blive bedre. Træningen varetages af Mike Dodd.

Skolen er ydermere DBU-certificeret, hvilket betyder, at vi sørger for, at du sagtens kan kombinere fodbold på det allerhøjeste niveau med et efterskoleophold. Team Viborg har licens som eliteklub, og klubben spiller på højeste niveau i DBUs U18DM og i Mesterrækken. Klubben er kendt for dens talentudvikling og elitemiljø samt for gennem de seneste år at have udviklet en række af ungdomslandsholdspillere. Klubbens træningsbaner ligger få kilometer fra Hald Ege Efterskole.

Fodbold på Hald Ege Efterskole

Ture, C-træneruddannelse og fysioterapeut

Udover fodboldtræning vil der være timer med teori, skadesforebyggelse, fodboldkultur mm. Der vil evt. også blive arrangeret fodboldture til Parken, Hamborg eller lignende. Der vil ligeledes blive tilbudt – for de elever, der måtte ønske dette – en større træneruddannelse for børne- og ungdomstrænere – et 60 timers komplet C-lisenskursus, så eleverne efterfølgende kan fungere som trænere hjemme i klubberne og i øvrigt også i UEFAs medlemslande.

For at optimere opholdet på Hald Eges sportsgrene har vi tilknyttet fysioterapeut Susanne Wilbek i forbindelse med vores træning. Det gør, at skadede spillere får et optimalt genoptræningsforløb og tilses ugentligt, og at mange småskader tages i opløbet. Langtidsskadede spillere får en køreplan og en tidshorisont at arbejde ud fra. Undervejs, og inden de genoptager deres aktivitet, gennemgår de flere fysiske test, så vi sikrer en god start.

 

Er du interesseret i vores fodboldlinje?

Kom på besøg hos os!

 

Dans

Læs mere

Film

Læs mere

Fodbold

Læs mere

Håndbold

Læs mere

Mountainbike

Læs mere

Svømning

Læs mere

Xterra-Triatlon

Læs mere
Snapchat