Sociale medier:

Instagram Facebook YouTube Twitter Snapchat

Sammen udvikler vi vores talenter

Sammen hjælper vi hinanden med den boglige undervisning
og det dansetekniske

Humanitært iværksætteri

Humanitært iværksætteri er et nyt fag, som alle elever på Hald Ege har 2 lektioner om ugen samt i et par temadage og en projektuge.

Læs mere »

Talentudvikling

Ønsker du at læse lidt om hvordan vi udvikler talenter på efterskolen? Så klik dig ind her.

Læs mere »

Hverdagen

En naturskøn efterskole i Midtjylland


Hald Ege Efterskole ligger smukt op til en gammel egeskov i Hald Ege by i Midtjylland med bybus fra Viborg lige til døren. Vi vil gerne bruge naturen omkring os – hvad enten det er en løbe- eller mountainbiketur i skoven, en tur på Hald Sø i vores kanoer eller en grillaften på den nærliggende borgruin.

Vi er ca. 180 elever, og du kommer til at bo på et stort, lyst 3- eller 4-mands værelse. Drenge og piger bor på samme gang. Der er internetforbindelse på alle værelser, og du er meget velkommen til at medbringe en bærbar. Udover opholdsrum, TV-stue osv. er vores idrætshal, kunstgræsbane, motionsrum og dansesal hele tiden til rådighed, hvor du både kan være meget aktiv, men også hænge ud med dine kammerater.

Aftenerne vil bestå af enten klubtræning, elevstyrede aktiviteter, hvor I sammen sætter gang i f.eks. en bordtennisturnering eller aktiviteter, som lærerne står for.  Nogle gange er der noget, du skal – andre og de fleste gange nogle muligheder for aktiviteter, du kan deltage i.

Vi forventer selvfølgelig, at du overholder mødetider, aftaler og øvrige praktiske regler på efterskolen. Når over 180 elever skal være sammen alle døgnets 24 timer i 5 – 7 dage om ugen, er det nødvendigt med nogle samværsregler. Det vigtigste er dog, at du indgår positivt i det fællesskab og den kultur, vi ønsker, der skal være på Hald Ege. Regler giver svar, men værdier giver ansvar. Det er præcist det, vi gerne vil lære dig i løbet af dit efterskoleår.

 

Snapchat