Triatlon/Adventure Race

Er du vild med multisport og klar til at konkurrere mod dig selv og andre?

Du har mulighed for at udfordre dig selv med udholdenhed og viljestyrke, hvor du rigtigt mærke adrenalinen pumpe i kroppen, når du sammen med de andre på holdet deltager i triatlon-stævner og adventure races

Triatlon på Hald Ege er primært en blanding af off-road disciplinerne: Open water svømning, Mountainbike og Trail løb. Dollerup Bakker ved Hald Ege Efterskole er det perfekte terræn til MTB og trailløb. Svømning trænes i Hald sø og i svømmehallen. Svømmetræning tilbydes i samarbejde med Viborg Svømmeklub. Der er et obligatorisk svømmepas pr. uge, men vi kan tilbyde helt op til fire svømmepas.

Triatlon er et linjefag hvor du kan teste dig selv, hvorfor du skal glæde dig til at deltage i en række stævner og løb i løbet af dit efterskoleophold. 

 

Har du lyst til at høre mere om Triatlon/Adventure Race?

Udholdenhed, teknik & styrke

Du har mulighed for at udfordre dig selv med udholdenhed og viljestyrke, hvor du rigtigt mærke adrenalinen pumpe i kroppen, når du sammen med de andre på holdet f.eks.deltager i stævner. Vi vil både deltage i tri-stævner og adventure races.

Træningen læner sig op ad Team Danmarks aldersrelateret træningskoncept (ATK 2.0) læs mere her

http://www.e-pages.dk/teamdanmark/147/html5/

Det betyder bla., at  træningen er meget alsidig og samtidig velovervejet og seriøs. Omdrejningspunktet er udholdenhedstræning pakket ind i motiverende øvelser, der vil forbedre både teknik og performance.

Derfor kombinerer vi triatlon med den mere alsidige adventuretræning. Omdrejningspunktet bliver altid udholdenhed, teknik og styrke... 

Triatlon & Adventure Race

Triatlon og Adventure Race er den totale atletuddannelse for dig, der elsker at konkurrere, løbe, svømme og cykle - og samtidig have det sjovt.

Kan du ikke svømme 400 meter, cykle 20 km og løbe 5 km ved opstart, vil vi vældig gerne lære dig det i en fart. 

Om du er begynder eller erfaren har ikke den store betydning. Vi forventer,  at du er engageret og har viljen og modet til at rykke dine grænser, også når du skal strække dig til det yderste.  Du må gerne medbringe egen mountainbike, men dette er ikke et krav. Vi har eget cykelværksted, hvor vi holder cyklerne i tip-top stand. Samtidig medbringer du egen våddragt.

Besøg skolen

Linjer