På Hald Ege Efterskole tilbyder vi 2 læseklasser. Der er tale om 2 hold med et udvidet timetal i og med vægten lagt på dansk, engelsk og matematik. Det er således primært disse 3 fag, som eleverne går til Folkeskolens afsluttende prøve i. Der dispenseres for alle udtræksfag.

Klasserne består dels af elever, der har behov for og ønsker om at gå i disse klasser hele året. Men det er også på disse hold, at vi tilbyder former for specialundervisning for de øvrige elever, der hen ad vejen måtte have behov for ekstra hjælp inden for rammerne af læseklassetilbuddet. Der er altså ikke tale om egentlige klasser.

Der vil således være elever, der går i læseklasserne hele året; elever, der efter en tid forlader klasserne og afslutter deres efterskoleår i en alm. klasse; og endelig elever, der i en periode benytter sig af dette tilbud.

Ring og hør nærmere for mere præcist at finde ud af, om dette læseklasse-/inklusionstilbud flugter med dine behov.