Mountainbike

Med Michael Rasmussen til Garda-søen

Tidligere verdensmester i Mountainbike og Bjergkongen fra Tour de France Michael Rasmussen bliver din lærer på denne linje. Målet er, at du dygtiggør dig optimalt indenfor sporten og udvikler dine tekniske færdigheder. Undervisningen vil primært varetages af Michael og af MTB-cykelholdet Racing Viborgs trænere og ryttere.

I foråret tager Michael dig med en uge til Gardasøen for at cykle i et helt andet terræn og klima.

Har du lyst til at høre mere om mountainbikelinjen?

Perfekt terræn lige uden for døren

Alle er velkomne, og du behøver således ikke at være mountainbikerytter på højt niveau ved start. Men med et perfekt terræn lige uden for døren i Hald Ege og Dollerup Bakker, har vi meget store forventninger til det udbytte, du får ved at træne intenst og målrettet. Ligeledes forventer vi, at du møder op med stort engagement og et drive for at dygtiggøre dig.

Undervisningen vil tage individuelt udgangspunkt i netop dine ambitioner og planer indenfor sporten.

Udover det helt fantastiske terræn i nærområdet, vil vi på linjen bestræbe os på at komme meget rundt i landet og deltage i forskellige relevante løb.

Cykelmekaniker

Vi forventer, at du selv medbringer din egen MTB. Vi skal nok betale de småudgifter til den, som måtte opstå i løbet af året til reparationer mm. Undervejs vil du desuden lære at blive en bedre cykelmekaniker og få udstyrskendskab – en ikke helt uvæsentlig del af sporten.

Er du interesseret i vores mountainbike linjen?

Besøg skolen

Linjer