Kom og oplev

atmosfæren

Book rundvisning

Højskole-10ende

Projektledelse. Humanitært Iværksætteri. Og en hel masse andet.

Se her!

Kalender

Alle elever er her: Vi skal bla. hygge, deltage i 24-timers løbet rundt om Søndersø i Viborg, lave underholdning og sove alle sammen samlet i et cirkustelt. Vi glæder os. 

Indskrivningsmøde for måske-kommende elever kl. 14.00 på efterskolen. Alle inviterede er lovet en plads til det ønskede skoleår. Har du lyst til at deltage, så ring eller skriv. 

Undervisningen slutter torsdag, den 13.09 kl. 14.30, hvorefter eleverne tager hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Alle tidligere elever er inviteret denne dag fra kl. 13.00 - 16.00 til uformel hygge og gensyn. Vi er værter ved en let frokost; laver en lille samling, synger et par sange og glæder os bare til at se jer igen. Vel mødt. 

Velkommen til

Hald Ege Efterskole på Efterskolernes Dag, den 30.09 ml. kl. 13.00 – 17.00.

Vi vil meget gerne vise jer vores skole og fortælle lidt om vores linjetilbud, værdier og hverdag.

PROGRAM – Meld jeres ankomst ved indgangen.

Rundvisningved vores dejlige elever med start ved hovedindgangen. Linjerne er i gang rundt omkring på skolen, og her kan man møde linjelærere, der gerne svarer på spørgsmål om indholdet på linjerne.   Kig endelig forbi og se, hvad vi laver.

Ligeledes findes alle linjer repræsenteret i spisesalen, hvor man kan få en snak med en linjelærer, mens man drikker kaffe el. saftevand og spiser kage:

Erik fortæller i samlingssalen om skolen i 25 minutterpå følgende tidspunkter:

Kl. 13.30

Kl. 14.30

Kl. 15.30

Kl. 16.30

Der er løbende kaffe, saftevand og kage i spisesalen.

Lone og Charlotte er ved hovedindgangen og svarer på det meste – herunder også spørgsmål om ledige pladser i de kommende skoleår. Alle er velkomne, men vil du være sikker på en plads til et bestemt skoleår på en bestemt linje, er det en god ide at melde jer til under ”Book en rundvisning”.  

Vel mødt.

 

 

 

 

 

 

 

En meget, meget alternativ OL-dag. Og men den siger vi også "Rigtig god efterårsferie" til alle vores fantastiske elever. 

Efterårsferie i hele uge 42. Eleverne møder igen til forældredag, søndag, den 21. oktober. God ferie, hvis I er så heldige. 

Denne weekend er en pigeweekend med aktiviteter kun for tøserne. Vi anbefaler drengene at tage hjem, ligesom vi anbefaler pigerne at tage hjem, når der er drengeweekend. Noget er bare bedst og sjovest, når man kun er sammen med nogle af samme køn. 

Hele ugen er fortrinsvis forbeholdt terminsprøver. Held og lykke med dem.

Denne weekend er en drengeweekend med aktiviteter kun for drengene. Vi anbefaler pigerne at tage hjem, ligesom vi anbefaler drengene at tage hjem, når der er pigeweekend. Noget er bare bedst og sjovest, når man kun er sammen med nogle af samme køn. 

For at bevare interessen for og fokus på det store fællesskab flytter eleverne to gange i løbet af et skoleår. Denne dag er første-flyt og selvfølgelig en meget spændende dag. 

Vi skal som bekendt til Ghana. Denne dag er forbeholdt vaccinationerne - første omgang. Det bliver en fest. 

I denne uge er alle vores 10.klasser i brobygning på ungdomsuddannelser i Viborg for at blive skarpere på deres valg af uddannelse efter efterskolen. Derudover og med samme sigte, laver de en opgave om deres fremtidige uddannelse- og/eller jobønske. 9. klasserne har et mere almindeligt skema. 

Indskrivningsmøde for måske-kommende elever kl. 14.00 på efterskolen. Alle inviterede er lovet en plads til det ønskede skoleår. Har du lyst til at deltage, så ring eller skriv. 

For et par år siden kaldte vi denne uge for en teateruge. Nu hedder den performance-uge, men målet er det samme: At eleverne arbejder med et udtryk, der finder sin endelige form i løbet af ugen, og som er en forestilling værd fredag aften, hvor forældrene er inviterede. Må det blive vildt, anderledes og interessant. Vi er alle sammen lidt ude af vores comfort zone her, og det er jo godt. 

Julefest for fulde gardiner. Men dejlig mad osv. Allerede legendarisk. 

Dagen bruges på juleafslutning, -hygge og seriøs julerengøring, hvorefter eleverne må tage hjem på juleferie. Vi ses igen onsdag, den 2. januar 2019 fra kl. 19.00 om aftenen, hvor eleverne møder igen. Rigtig god jul og godt nytår. 

Denne aften møder vi igen fra kl. 19.00. Velkommen tilbage jo. 

Åbent Hus på Hald Ege. Alle er velkomne på skolen fra kl. 18.00 - 21.00. Vil man være sikker på, at der er en ledig plads til et ønsket skoleår, skal man tilmelde sig andetsteds på dette site. Men alle er meget velkomne. Eleverne vil vise rundt; man kan møde alle lærerne og få yderligere at vide om bla. linjerne. Erik fortæller om skolen i foredragssalen kl. 18.30, 19.30 og 20.30. Vel mødt. 

Bliveweekend. Alle elever er her og arbejder med vores snart kommende Ghana-tur. 

Åbent hus. Alle er velkomne til en festdag om Ghana. Tag endelig bedsteforældre og venner med.  Vi samler bla. ind - dels til turen og dels til Ghana. Masser af aktiviteter, boder, ghanesisk mad og et spinningsarrangement i hallen. Men også en hyggelig dag, hvor man kan møde alle vores elever, os og få snakket en masse. Vel mødt.  

Vi skal som bekendt til Ghana lige om lidt. Denne dag er forbeholdt vaccinationerne - anden omgang. Det bliver igen en fest. 

Undervisningen slutter torsdag, den 17.01 kl. 14.30, hvorefter eleverne tager hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Første hold tager afsted til Ghana lørdag, den 26. januar. Næste hold et par dage senere. Første hold kommer hjem fra Ghana midt i uge 6. Andet hold lige op til vinterferien. Der er undervisning for Hold 2 i hverdagene op til deres Ghanaafgang. Og undervisning for Hold 1, når de kommer hjem i dagene op til vinterferien. Vi glæder os helt, helt vildt til at dele denne tur med vores skønne elever. 

Vinterferie i hele uge 7. Eleverne må tage hjem fra fredag, den 8. februar kl. 14.00.  Eleverne møder igen til forældredag, søndag, den 17. februar. God ferie, hvis I er så heldige. 

Forældre og elever møder i lighed med den sidste søndag i efterårsferien denne dag til familielærer-samtale, klasse- og linjemøder samt til mulighed for faglærersamtaler. Derudover til suppe, kaffe og kage. Vel mødt.

Undervisningen slutter torsdag, den 28.02 kl. 14.30, hvorefter eleverne tager hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Alle elever er her denne weekend. Program følger. 

For at bevare interessen for og fokus på det store fællesskab flytter eleverne to gange i løbet af et skoleår. Denne dag er andet-flyt og selvfølgelig en meget spændende dag. 

Indskrivningsmøde for måske-kommende elever kl. 14.00 på efterskolen. Alle inviterede er lovet en plads til det ønskede skoleår. Har du lyst til at deltage, så ring eller skriv. 

3 dage med Humanitært Iværksætteri fra onsdag, den 27.03 - fredag, den 29.03, hvor det hele afsluttes med en Innovationsmesse i hallen, hvor forældrene også er inviteret. Spændende at se, hvordan eleverne bruger deres fantasi og skabertrang til at skabe værdi for andre og gøre verden til et lidt bedre sted. 

3 raske linjedage onsdag, torsdag og fredag i denne uge. 

3 fag- og linjedage med et lidt anderledes program frem til onsdag, den 17. april, hvor eleverne kl. 14.30 tager på Påskeferie. God påske til jer alle. 

Må I alle få en rigtig god påske. Vi ses mandag, den 22.04 fra kl. 19.00, hvor eleverne kommer tilbage. 

Vi afholder vores egne 1. maj, hvor vi arbejder med taler mm. 

Hele denne uge er der skriftlige prøver fra mandag, den 6. maj til fredag, den 10. maj. Den helt konkret prøveplan følger. 

I tiden efter skriftlige prøver men før de mundtlige prøver er skemaet ændret, således, at vi kun har timer med prøverelevante fag og linjer. 

St. Bededag. Skolen er lukket. Eleverne tager hjem efter endt undervisning om torsdagen. 

Uh..den flotteste aften. Vi glæder os til at være sammen med vores smukke, unge mennesker. Forældrene er desværre ikke inviterede, men vi lover at lægge mange fotos op på blandt andet Facebook. 

Fra onsdag, den 29. maj efter undervisningen har eleverne Kristi Himmelfartsferie og må tage hjem, da fredagen er undervisningsfri. God Kristi Himmelfartsferie. 

I hele uge 23, 24 og 25 har vi mundtlige prøver. Elever, der ikke har prøver, skal være på skolen og deltage i prøveforberedelse om formiddagen og gode fællesskabsaktiviteter om eftermiddagen. Gode dage....

God pinse til jer alle. Eleverne møder igen mandag, den 10. juni om aftenen. 

Der er jo bliveweekend og lørdag er der linjedag. 

Efter linjedag om søndagen afsluttes dagen med det sidste F-gruppe-møde, hvor eleverne er inviteret hjem til f-lærerne. 

Hele banden er afsted på den sidste tur sammen med to overnatninger. Kommer hjem onsdag, den 26.06 om formiddagen. 

Translokation for årgang 2018/19. Forældre velkomne. Invitationer bliver sendt ud. Tak for lån af jeres vidunderlige unge mennesker og rigtig god sommer til jer alle. 

Rigtig god sommerferie til jer alle.