Kom og oplev

atmosfæren

Book rundvisning

Kalender

Første skoledag. Hold nu op, hvor vi glæder os til at se jer

søndag den 9. august mellem kl. 14.00 – 15.00,

hvor der er indkvartering, inden vi starter i hallen kl.15.00 til et helt forrygende efterskoleår.

VELKOMMEN.

Den første uge starter med intro-dage. Stille og rolig lærer vi hinanden og skolen bedre at kende. Samtidig introduceres vi for linjerne, klasserne, vanerne og rammerne. Ydermere skal 10. klasserne præsenteres for og vælge blandt de forskellige 10.klasses-tilbud, de har.  Derefter går vi igang med skemaet - dog afbrud af elevsamtaler, familiegruppearrangementer osv. Den første weekend er en hyggelig bliveweekend.

Alle elever er her: Vi skal bla. hygge os og give den gas på linjerne osv. Og så er der Høstfest! Alt sammen stadig for at få den bedst mulige start på dit efterskoleophold. Vi glæder os. 

Undervisningen slutter torsdag, den 20.08 kl. 14.30, hvorefter eleverne tager hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Indskrivningsmøde for måske-kommende elever kl. 14.00 på efterskolen. Alle inviterede er lovet en plads til det ønskede skoleår. Har du lyst til at deltage, så ring eller skriv. 

Undervisningen slutter om torsdagen, hvorefter eleverne kan tage hjem. Eleverne møder igen søndag aften fra kl. 19.00. God weekend. 

Efterskolens traditionelle dansekonkurence, hvor vi får set nye sider af hinanden. Familiegrupperne kæmper mod hinanden om trofæet - vandrepokalen Den gyldne Sko. Allerede legendarisk. 

Alle 210 elever er her i weekenden. Der er bla. undervisning på linjerne og klargøring af "Efterskolernes Dag", hvor vi er værter for ca. 600 besøgende. Det bliver stort. 

AFLYST GRUNDET COVID-19. TILMELD JER ISTEDET EN AF VORES INDSKRIVNINGSMØDER I LØBET AF EFTERÅRET. 

Velkommen til

Hald Ege Efterskole på Efterskolernes Dag, den 27.09 ml. kl. 12.00 – 17.00.

Vi vil meget gerne vise jer vores skole og fortælle lidt om vores linjetilbud, værdier og hverdag.

PROGRAM – Meld jeres ankomst ved indgangen.

Rundvisning ved vores dejlige elever med start ved hovedindgangen. De viser jer rundt på skolen - dog grundet Covid-19 ikke ind på elevværelserne. Linjerne er i gang rundt omkring på skolen, og her kan man møde linjelærere, der gerne svarer på spørgsmål om indholdet på linjerne.  Kig endelig forbi og se, hvad vi laver.

Ligeledes findes alle linjer repræsenteret i spisesalen eller rundkørslen, hvor man kan få en snak med en linjelærer, mens man drikker kaffe el. saftevand og spiser kage:

Erik fortæller i samlingssalen om skolen i 25 minutterpå følgende tidspunkter:

Kl. 12.30

Kl. 13.30

Kl. 14.30

Kl. 15.30

Kl. 16.30

Der er løbende kaffe, saftevand og kage i spisesalen.

Tilmelding er grundet Corona nødvendigt, og man får efter tilmelding tildelt en tid, så vi fordeler de mange besøgende over hele dagen. Forældre og den-måske-kommende elev er meget, meget velkomne. Vi anbefaler, at søskende bliver hjemme - ligeledes for at begrænse tryk på skolen, flaskehalse og alt for mange mennesker. Og alt sammen jo for at begrænse risikoen for smitte. Lone og Charlotte er ved hovedindgangen og svarer på det meste – herunder også spørgsmål om ledige pladser i de kommende skoleår.

Alle er velkomne, men som sagt: Tilmelding nødvendig grundet Covid-19. Meld jer til under Book en rundvisning, eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Herefter får I så tildelt en tid. 

Ligeledes skal vi bede jer om ikke at besøge os denne dag, hvis I har symptomer på Covid-19.

Vel mødt.

 

 

 

 

 

 

 

Skolernes motionsdag, som vi selvfølgelig også deltager i med en meget alternativ OL-dag, hvor gangene dyster mod hinanden i meget anderledes discipliner. En af de store Hald Ege-traditioner. 

Fra fredag kl. 14.30 og i hele ugen 42 holder vi efterårsferie. Eleverne møder igen søndag, den 18. oktober, hvor vi jo også har en forældre dag. Rigtig god efterårsferie, hvis I er så heldige. 

Forældre og elever møder denne dag til kontaktlærer-samtale, klasse- og linjemøder samt til mulighed for faglærersamtaler. Derudover til suppe, kaffe og kage. Invitation med nærmere program følger.  Vel mødt.

I denne uge - hele uge 44 - er alle vores 10.klasser i brobygning på ungdomsuddannelser i Viborg for at blive skarpere på deres valg af uddannelse efter efterskolen. Derudover og med samme sigte, laver de en opgave om deres fremtidige uddannelse- og/eller jobønske. 9. klasserne har et mere almindeligt skema. 

Denne weekend er en drengeweekend med aktiviteter kun for drengene. Vi anbefaler pigerne at tage hjem, ligesom vi anbefaler drengene at tage hjem, når der er pigeweekend. Noget er bare bedst og sjovest, når man kun er sammen med nogle af samme køn. 

Denne weekend er en pigeweekend med aktiviteter kun for tøserne. Vi anbefaler drengene at tage hjem, ligesom vi anbefaler pigerne at tage hjem, når der er drengeweekend. Noget er bare bedst og sjovest, når man kun er sammen med nogle af samme køn. 

For et par år siden kaldte vi denne uge for en teateruge. Nu hedder den performance-uge, men målet er det samme: At eleverne arbejder med et udtryk, der finder sin endelige form i løbet af ugen, og som er en forestilling værd fredag aften, hvor forældrene er inviterede. Må det blive vildt, anderledes og interessant. Vi er alle sammen lidt ude af vores comfort zone her, og det er jo godt. Mon ikke det hele ender med en form for forestilling om fredagen, hvortil alle forældrene vil blive inviteret. 

Julefest for fulde gardiner. Men dejlig mad osv. Allerede legendarisk. 

Dagen bruges på juleafslutning, -hygge og seriøs julerengøring, hvorefter eleverne må tage hjem på juleferie. Vi ses igen søndag, den 3. januar 2021 fra kl. 19.00 om aftenen, hvor eleverne møder igen. Rigtig god jul og godt nytår. 

Denne aften møder vi igen fra kl. 19.00. Velkommen tilbage jo. 

Åbent Hus på Hald Ege. Alle er velkomne på skolen fra kl. 18.00 - 21.00. Vil man være sikker på, at der er en ledig plads til et ønsket skoleår, skal man tilmelde sig andetsteds på dette site. Men alle er meget velkomne. Eleverne vil vise rundt; man kan møde alle lærerne og få yderligere at vide om bla. linjerne. Erik fortæller om skolen i foredragssalen kl. 18.30, 19.30 og 20.30. Vel mødt. 

Bliveweekend. Alle elever er her og arbejder med vores snart kommende Ghana-tur. Om søndagen er der Åbent Hus-arrangement omkring vores dannelsesrejse. Info føler. 

Åbent hus. Alle er velkomne til en festdag om Ghana og Ghana-turen. Tag endelig bedsteforældre og venner med.  Vi samler bla. ind - dels til turen og dels til Nordghana. Masser af aktiviteter, boder, vestafrikansk mad og banko i hallen. Men også en hyggelig dag, hvor man kan møde alle vores elever, os og få snakket en masse med os og med dem og turen og alt muligt andet. Vel mødt.  

Undervisningen slutter torsdag, den 21.01 kl. 14.30, hvorefter eleverne kan tage hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Første hold tager afsted til Ghana lørdag, den 30. januar. Derefter følger de næste to hold med et par dages mellemrum. Sidste hold kommer hjem fra Ghana fredag, den 12. februar. I dagene efter første hold er taget af sted samt i dagene efter at hold 1 og 2 er kommet hjem, er der selvsagt undervisning på skolen for de øvrige. Vi glæder os helt, helt vildt til at dele denne tur med vores skønne elever. Vi rejser ud, og vi kommer i den grad hjem forandrede. 

Vinterferie i hele uge 7. Eleverne må tage hjem fra fredag, den 12. februar kl. 14.00.  Eleverne møder igen til forældredag, søndag, den 21. februar. God ferie, hvis I er så heldige. 

Forældre og elever møder i lighed med 18. oktober denne dag til kontaktlærer-samtale, klasse- og linjemøder samt til mulighed for faglærersamtaler. Derudover til suppe, kaffe og kage. Vel mødt.

Alle elever er her denne weekend. Program følger. 

3 raske linjedage mandag, tirsdag og onsdag i denne uge, hvorefter eleverne må tage hjem på påskeferie. 

Må I alle få en rigtig god påske. Vi ses mandag, den 5.04 fra kl. 19.00, hvor eleverne kommer tilbage. 

Hele ugen er fortrinsvis forbeholdt terminsprøver. Held og lykke med dem.

Denne dag kl. 13.30 er en hel særlig dag for os, for der byder vi velkommen til og møder for første gang vores kommende elevhold - årgang 21/22. Vi glæder os. Invitation følger. 

St. Bededag. Skolen er lukket. Eleverne tager hjem efter endt undervisning om torsdagen. 

Hele denne uge er der skriftlige prøver fra mandag, den 3. maj til og med fredag, den 7. maj. Den helt konkrete prøveplan følger. 

I tiden efter skriftlige prøver men før de mundtlige prøver er skemaet ændret, således, at vi kun har timer med prøverelevante fag og linjer. Fag/linjedage kalder vi dem og de forløber til og med fredag, den 28. maj. 

Fra onsdag, den 12. maj efter undervisningen kl. 14.30 har eleverne Kristi Himmelfartsferie og må tage hjem, da fredagen er undervisningsfri. God Kristi Himmelfartsferie. 

God pinse til jer alle. Eleverne møder igen mandag, den 24. maj om aftenen. 

Gallafest. Forberedelse hele eftermiddagen og så Den store Fest om aftenen med skøn mad, taler, underholdningen og lanciers naturligvis. Vi tror, vi møder de smukkeste unge mennesker denne aften. 

I ugerne 22 - 24 har vi mundtlige prøver. Elever, der ikke har prøver, skal være på skolen og deltage i prøveforberedelse om formiddagen og gode fællesskabsaktiviteter om eftermiddagen. Gode dage....

Linjedag, der afsluttes med det sidste K-gruppe-møde, hvor eleverne er inviteret hjem til lærerne. 

Hele banden er afsted til Remmerstrand ved Limfjorden på den sidste tur sammen med to overnatninger. 

Translokation for årgang 2020/21. Forældre velkomne. Invitationer bliver sendt ud senere, men arrangementet starter om formiddagen. Tak for lån af jeres vidunderlige unge mennesker og rigtig god sommer til jer alle. 

Rigtig god sommerferie til jer alle. De næste 5 uger er skolens kontur lukket. Vores forsander Erik træffes dog sommeren igennem på 21 489279 i fald, noget ikke kan vente.