Kom og oplev

atmosfæren

Tilmeld dig informationsmøde

Next Level Adventure

Kalender

Linjedage - årets sidste! - mandag og tirsdag. 

Hele banden er afsted til Remmerstrand ved Limfjorden på den sidste tur sammen med to overnatninger. Den sidste aften - fredagaften - er der AFSLUTNINGSFEST. 

Translokation for årgang 2023/24. Forældre velkomne. Invitationer bliver sendt ud senere, men der er pakning af biler mellem kl. 12.00 og 13.00. Kl. 13.00 mødes vi så i hallen til sange, taler og overrækkelser af diverse. Afsked med et lille glas kl. 14.00 under lindetræet. Tak for lån af jeres vidunderlige unge mennesker og rigtig god sommer til jer alle. 

Rigtig god sommerferie til jer alle. Skolen er lejet ud i meget af sommerferien. Men skolens kontor er lukket. Vi er  her igen mandag, den 5. august.  Vores forsander Erik træffes dog sommeren igennem på 21 489279 i fald, noget ikke kan vente. Vores pedel Ivan Kristensen ligeledes på 21 489278.

Første skoledag. Hold nu op, hvor vi glæder os til at se jer

søndag den 11. august mellem kl. 14.00 – 15.00,

hvor der er indkvartering, inden vi starter i hallen kl.15.00 til et helt forrygende efterskoleår.

VELKOMMEN.

Den første uge starter med intro-dage. Stille og rolig lærer vi hinanden og skolen bedre at kende. Samtidig introduceres vi for linjerne, klasserne, vanerne og rammerne. Alle skal på en klassetur om torsdagen osv. Derefter går vi igang med skemaet - dog afbrud af elevsamtaler, familiegruppearrangementer osv. Den første weekend er en hyggelig bliveweekend.

Alle elever er her: Vi skal bla. hygge os og give den gas på linjerne, på et lille løb osv. Og så er der Høstfest! Alt sammen stadig for at få den bedst mulige start på dit efterskoleophold. Vi glæder os. 

Undervisningen slutter torsdag kl. 14.15,  hvorefter eleverne må tage hjem. Vi forestiller os, de er trætte, og at de har meget at fortælle. Måske har de også meget lyst til at være lidt alene. Og sove.  God weekend. 

En linjedag med fokus på team building. 

Forlænget weekend, hvor undervisningen slutter fredag kl. 14.45, men hvor  mandagen er hel undervisningsfri, hvorfor eleverne først behøver at komme igen mandag aften fra kl. 19.00. God weekend.

Alle 210 elever er her i weekenden. Der er bla. undervisning på linjerne og klargøring af "Efterskolernes Dag", hvor vi er værter for ca. 600 besøgende. Det bliver stort. 

Velkommen til

Hald Ege Efterskole på Efterskolernes Dag, den 29.09 ml. kl. 13.00 – 17.00.

Vi vil meget gerne vise jer vores skole og fortælle lidt om vores linjetilbud, værdier og hverdag.

Tilmelding nødvendigt andetsteds på denne hjemmeside eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

PROGRAM – Meld jeres ankomst ved indgangen.

Rundvisning ved vores dejlige elever med start ved hovedindgangen. De viser jer rundt på skolen. Linjerne er i gang rundt omkring på skolen, og her kan man møde linjelærere, der gerne svarer på spørgsmål om indholdet på linjerne.  Kig endelig forbi og se, hvad vi laver.

Ligeledes findes alle linjer repræsenteret i spisesalen eller rundkørslen, hvor man kan få en snak med en linjelærer, mens man drikker kaffe el. saftevand og spiser kage:

Erik fortæller i samlingssalen om skolen i 25 minutter på følgende tidspunkter:

Kl. 13.30

Kl. 14.30

Kl. 15.30

Kl. 16.30

Der er løbende kaffe, saftevand og kage i spisesalen.

Lone og AG er ved hovedindgangen og svarer på det meste – herunder også spørgsmål om ledige pladser i de kommende skoleår.

Alle er velkomne, men som sagt:  Meld jer til under Book en rundvisning, eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vel mødt.

 

 

 

 

 

 

 

Skolernes motionsdag, som vi selvfølgelig også deltager i med en meget alternativ OL-dag, hvor gangene dyster mod hinanden i meget anderledes discipliner. En af de store Hald Ege-traditioner. En festdag!

Fra fredag kl. 14.30 og i hele ugen 42 holder vi efterårsferie. Eleverne møder igen søndag, den 20. oktober, hvor vi jo også har en forældredag. Rigtig god efterårsferie, hvis I er så heldige. 

Forældre og elever møder denne dag til kontaktlærer-samtale, klasse- og linjemøder samt til mulighed for faglærersamtaler. Derudover til suppe, kaffe og kage. Invitation med nærmere program følger.  Vel mødt.

I denne uge - hele uge 45 - er alle vores 10.klasser i brobygning på ungdomsuddannelser i Viborg for at blive skarpere på deres valg af uddannelse efter efterskolen. Linjeundervisning om eftermiddagen. Derudover og med samme sigte, laver de en opgave om deres fremtidige uddannelse- og/eller jobønske om eftermiddagen i ugen efter.  9. klasserne har et mere almindeligt skema. 

Pigeweekend: En weekend med aktiviteter for pigerne. Vi synes, at drengene skal tage hjem. De har så en drengeweekend, weekenden efter. 

En weekend for alle, men hvor man helst skulle have lyst til at blive her,  fordi man tænker, at drengeweekend - det lyder fedt. Megafedt.

For et par år siden kaldte vi denne uge for en teateruge. Nu hedder den performance-uge, men målet er det samme: At eleverne arbejder med et udtryk, der finder sin endelige form i løbet af ugen, og som er en forestilling værd fredag aften, hvor forældrene er inviterede. Må det blive vildt, anderledes og interessant. Vi er alle sammen lidt ude af vores comfort zone her, og det er jo godt. Mon ikke det hele ender med en form for forestilling om fredagen, hvortil alle forældrene vil blive inviteret. 

Julefest for fulde gardiner. Men dejlig mad osv. Allerede legendarisk. 

Dagen bruges på juleafslutning, -hygge og seriøs julerengøring, hvorefter eleverne må tage hjem på juleferie. Vi ses igen søndag, den 5. januar 2025 fra kl. 19.00 om aftenen, hvor eleverne møder igen. Og så har den juleferie da også varet længe nok. 

Rigtig god jul og godt nytår. 

Bliveweekend. Alle elever er her. Om søndagen er der Store Uganda-dag - Åbent Hus.

Hele flokken er på Dannelsesrejse til Afrika. I år tager vi alle afsted til Uganda. Vi sender dem afsted i 2 hold med 100 på hvert hold.  Det første hold tager afsted fredag, den 24. januar.  Det sidste kommer hjem torsdag, den 6. februar, og så har vi 2 dage på skolen sammen, inden vi alle går på efterårsferie. 

Vinterferie i hele uge 7. Eleverne må tage hjem fra fredag, den 7. februar kl. 14.15.  God ferie, hvis I er så heldige. 

3 dage fra mandag til onsdag fortrinsvist forbeholdt fordybelsesdage for de anderledes 10.klasser og terminsprøver for de øvrige.  Held og lykke med dem. Og torsdag er en linjedag med forældreaften. 

Forældresamtaledag med  kontaktlærer-samtale og klassemøder mm. Forældrene kan derefter tage eleverne med hjem, da vi har forlænget weekend og undervisningsfri fredag. Vi sender program til alle forældre, når tiden nærmer sig. 

Forlænget weekend, hvor dagen slutter torsdag efter forældresamtaler og møder, og hvor fredagen er hel undervisningsfri, hvorfor eleverne først skal komme igen søndag aften fra kl. 19.00. God weekend.

Denne dag kl. 13.30 er en hel særlig dag for os, for der byder vi velkommen til og møder for første gang vores kommende elevhold - årgang 25/26. Vi glæder os til at se det nye hold og håber, I får en fornemmelse af, hvad I nu allerede så småt kan begynde at glæde jer til. Efter et par timer siger vi farvel til forældrene men beholder de nye, kommende elever til søndag kl. 14.00. 

3 raske linjedage op til påskeferien, hvor eleverne skal være her og er på linjerne. Pt. planlægges der, at vi skal være værter ved en camp, og hvor bl.a. kompetencerne fra de træningsuddannelser, som eleverne får i Sports10.klasserne skal komme i spil. Men hvor i øvrigt målet med dagene er, at eleverne skal skabe værdi for børn og unge i Viborg Kommune. 

Må I alle få en rigtig god påske. Vi ses mandag, den 21.04 fra kl. 19.00, hvor eleverne kommer tilbage. 

Skriftlige prøver fra fredag, den 2. maj til og med torsdag, den 8. maj. Den helt konkrete prøveplan følger. For de alternative 10.klasser er der fordybelsesdage.

Alle elever er her denne weekend: 24-hour-challenge. Program følger. 

Fra onsdag, den 28. maj efter undervisningen kl. 14.45 har eleverne Kristi Himmelfartsferie og må tage hjem, da fredagen er undervisningsfri. God Kristi Himmelfartsferie. 

Galla-aften på Hald Ege med alt, hvad det indebærer: Smukke unge mennesker, skøn mad, sange, tale, underholdning, kåringer og selvfølgelig les lancier. Whou. 

God pinse til jer alle. Eleverne møder igen mandag, den 9. juni om aftenen. 

I ugerne 24 - 25 har vi mundtlige prøver. Elever, der ikke har prøver, skal være på skolen og deltage i prøveforberedelse om formiddagen og gode fællesskabsaktiviteter om eftermiddagen. Og samtidig er der fremlæggelser i Højskole10. og Sports10. Gode dage....