Kom og oplev

atmosfæren

Book rundvisning

Next Level Adventure

Kalender

Rigtig god sommerferie til jer alle. Skolen er lejet ud det meste af sommerferien til Triatlonforbundet, en håndboldcamp, Viborg FF mm. Men skolens kontor lukket er i 5 uger, og vi er her igen mandag, den 1. august.  Vores forsander Erik træffes dog sommeren igennem på 21 489279 i fald, noget ikke kan vente. 

Første skoledag. Hold nu op, hvor vi glæder os til at se jer

søndag den 7. august mellem kl. 14.00 – 15.00,

hvor der er indkvartering, inden vi starter i hallen kl.15.00 til et helt forrygende efterskoleår.

VELKOMMEN.

Den første uge starter med intro-dage. Stille og rolig lærer vi hinanden og skolen bedre at kende. Samtidig introduceres vi for linjerne, klasserne, vanerne og rammerne. Alle skal på en klassetur osv. Derefter går vi igang med skemaet - dog afbrud af elevsamtaler, familiegruppearrangementer osv. Den første weekend er en hyggelig bliveweekend.

Alle elever er her: Vi skal bla. hygge os og give den gas på linjerne osv. Og så er der Høstfest! Alt sammen stadig for at få den bedst mulige start på dit efterskoleophold. Vi glæder os. 

Undervisningen slutter torsdag, den 18.08 kl. 14.45, hvorefter eleverne tager hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Alle 210 elever er her i weekenden. Der er bla. undervisning på linjerne og klargøring af "Efterskolernes Dag", hvor vi er værter for ca. 600 besøgende. Det bliver stort. 

Velkommen til

Hald Ege Efterskole på Efterskolernes Dag, den 25.09 ml. kl. 13.00 – 17.00.

Vi vil meget gerne vise jer vores skole og fortælle lidt om vores linjetilbud, værdier og hverdag.

Tilmelding nødvendigt andetsteds på denne hjemmeside eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

PROGRAM – Meld jeres ankomst ved indgangen.

Rundvisning ved vores dejlige elever med start ved hovedindgangen. De viser jer rundt på skolen. Linjerne er i gang rundt omkring på skolen, og her kan man møde linjelærere, der gerne svarer på spørgsmål om indholdet på linjerne.  Kig endelig forbi og se, hvad vi laver.

Ligeledes findes alle linjer repræsenteret i spisesalen eller rundkørslen, hvor man kan få en snak med en linjelærer, mens man drikker kaffe el. saftevand og spiser kage:

Erik fortæller i samlingssalen om skolen i 25 minutter på følgende tidspunkter:

Kl. 13.30

Kl. 14.30

Kl. 15.30

Kl. 16.30

Der er løbende kaffe, saftevand og kage i spisesalen.

Lone og Charlotte er ved hovedindgangen og svarer på det meste – herunder også spørgsmål om ledige pladser i de kommende skoleår.

Alle er velkomne, men som sagt:  Meld jer til under Book en rundvisning, eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vel mødt.

 

 

 

 

 

 

 

Forlænget weekend, hvor undervisningen slutter torsdag kl. 14.45, og fredagen er hel undervisningsfri, hvorfor eleverne må tage hjem allerede torsdag eftermiddag og komme igen søndag aften fra kl. 19.00. God weekend.

Skolernes motionsdag, som vi selvfølgelig også deltager i med en meget alternativ OL-dag, hvor gangene dyster mod hinanden i meget anderledes discipliner. En af de store Hald Ege-traditioner. 

Fra fredag kl. 14.30 og i hele ugen 42 holder vi efterårsferie. Eleverne møder igen søndag, den 23. oktober, hvor vi jo også har en forældredag. Rigtig god efterårsferie, hvis I er så heldige. 

Forældre og elever møder denne dag til kontaktlærer-samtale, klasse- og linjemøder samt til mulighed for faglærersamtaler. Derudover til suppe, kaffe og kage. Invitation med nærmere program følger.  Vel mødt.

I denne uge - hele uge 44 - er alle vores 10.klasser i brobygning på ungdomsuddannelser i Viborg for at blive skarpere på deres valg af uddannelse efter efterskolen. Derudover og med samme sigte, laver de en opgave om deres fremtidige uddannelse- og/eller jobønske. 9. klasserne har et mere almindeligt skema. 

Alle tidligere elever inviteres lørdag, den 5. november til

GAMMEL-ELEV-DAG MELLEM KL. 13.00 - 16.30.

PROGRAMMET

for dagen er først og fremmest uformelt gensyn og -glæde. Vi er værter for en let frokost og vand, kaffe og kage og kl. ca. 14.30 laver Simon en samling i samlingssalen med sange og nyt fra skolen.

Vi glæder os til at se jer igen - både jer, der gik på skolen for ikke så lang tid siden. Men også jer, der var her i det forrige århundrede. 

Kh

Erik 

En weekend for alle, men hvor man gerne vil blive her, fordi man tænker, at SPA-weekend - det lyder fedt. Megafedt.

En weekend for alle, men hvor man gerne vil blive her, fordi man tænker, at Ultraweekend - det lyder fedt. Megafedt.

For et par år siden kaldte vi denne uge for en teateruge. Nu hedder den performance-uge, men målet er det samme: At eleverne arbejder med et udtryk, der finder sin endelige form i løbet af ugen, og som er en forestilling værd fredag aften, hvor forældrene er inviterede. Må det blive vildt, anderledes og interessant. Vi er alle sammen lidt ude af vores comfort zone her, og det er jo godt. Mon ikke det hele ender med en form for forestilling om fredagen, hvortil alle forældrene vil blive inviteret. 

Julefest for fulde gardiner. Men dejlig mad osv. Allerede legendarisk. 

Dagen bruges på juleafslutning, -hygge og seriøs julerengøring, hvorefter eleverne må tage hjem på juleferie. Vi ses igen søndag, den 1. januar 2023 fra kl. 19.00 om aftenen, hvor eleverne møder igen. Ja, vi ved, at det er tidligt, men så synes vi da også, at juleferien har varet længe nok. 

Rigtig god jul og godt nytår. 

Efterskolernes Aften 2023

11. januar mellem kl. 18-21. 

Vi vil meget gerne vise jer vores skole og fortælle lidt om vores linjetilbud, værdier og hverdag.

Alle er velkomne, men vil du være sikker på at få en plads til et bestemt skoleår på en bestemt linje, er det en god ide at melder jer til under ‘Book en rundvisning’ på www.hald-ege-efterskole.dk

Bliveweekend. Alle elever er her. Om søndagen er der Store Ghana-dag - Åbent Hus.

Forlænget weekend, hvor undervisningen slutter torsdag kl. 14.45, og fredagen er hel undervisningsfri, hvorfor eleverne må tage hjem allerede torsdag eftermiddag og komme igen søndag aften fra kl. 19.00. God weekend.

Hele flokken er på Dannelsesrejse til Ghana. Vi er afsted i 2 grupper, rejser forskudt og kommer hjem forskudt, men mødes alle i Tamale i Nordghana. Første hold tager afsted 29.01 - sidste hold kommer hjem fredag, den 10.02.23 op til vinterferien.

Vinterferie i hele uge 7. Eleverne må tage hjem fra fredag, den 10. februar kl. 14.00.  Eleverne møder igen til forældredag, søndag, den 19. februar. God ferie, hvis I er så heldige. 

Forældre og elever møder i lighed med 23. oktober denne dag til kontaktlærer-samtale og klassemøder mm. Vi sender program til alle forældre, når tiden nærmer sig. 

Hele ugen er fortrinsvist forbeholdt fordybelsesdage for de anderledes 10.klasser og terminsprøver for de øvrige.  Held og lykke med dem.

Denne dag kl. 13.30 er en hel særlig dag for os, for der byder vi velkommen til og møder for første gang vores kommende elevhold - årgang 23/24. Vi glæder os til at se det nye hold og håber, I får en fornemmelse af, hvad I nu allerede så småt kan begynde at glæde jer til. 

Må I alle få en rigtig god påske. Vi ses mandag, den 10.04 fra kl. 19.00, hvor eleverne kommer tilbage. 

Hele denne uge er der skriftlige prøver fra mandag, den 1. maj til og med torsdag, den 4. maj. Den helt konkrete prøveplan følger. For de alternative 10.klasser er der fordybelsesdage. 

St. Bededag. Skolen er lukket. Eleverne tager hjem efter endt undervisning om torsdagen. 

Alle elever er her denne weekend. Program følger. 

Fra onsdag, den 17. maj efter undervisningen kl. 14.45 har eleverne Kristi Himmelfartsferie og må tage hjem, da fredagen er undervisningsfri. God Kristi Himmelfartsferie. 

God pinse til jer alle. Eleverne møder igen mandag, den 29. maj om aftenen. 

I ugerne 23 - 24 har vi mundtlige prøver. Elever, der ikke har prøver, skal være på skolen og deltage i prøveforberedelse om formiddagen og gode fællesskabsaktiviteter om eftermiddagen. Gode dage....

Linjedag, der afsluttes med det sidste K-gruppe-møde, hvor eleverne er inviteret hjem til lærerne. 

Hele banden er afsted til Remmerstrand ved Limfjorden på den sidste tur sammen med to overnatninger. 

Translokation for årgang 2022/23. Forældre velkomne. Invitationer bliver sendt ud senere, men der er pakning af biler mellem kl. 12.00 og 13.00. Kl. 13.00 mødes vi så i hallen til sange, taler og overrækkelser af diverse. Afsked med et lille glad kl. 14.00 under lindetræet. Tak for lån af jeres vidunderlige unge mennesker og rigtig god sommer til jer alle.