Kom og oplev

atmosfæren

Tilmeld dig informationsmøde

Next Level Adventure

Kalender

Rigtig god sommerferie til jer alle. Skolen er lejet ud i meget af sommerferien. Men skolens kontor lukket er i 6 uger, og vi er her igen mandag, den 7. august.  Vores forsander Erik træffes dog sommeren igennem på 21 489279 i fald, noget ikke kan vente. Vores pedel Ivan Kristensen ligeledes på 21 489278.

Første skoledag. Hold nu op, hvor vi glæder os til at se jer

søndag den 13. august mellem kl. 14.00 – 15.00,

hvor der er indkvartering, inden vi starter i hallen kl.15.00 til et helt forrygende efterskoleår.

VELKOMMEN.

Den første uge starter med intro-dage. Stille og rolig lærer vi hinanden og skolen bedre at kende. Samtidig introduceres vi for linjerne, klasserne, vanerne og rammerne. Alle skal på en klassetur osv. Derefter går vi igang med skemaet - dog afbrud af elevsamtaler, familiegruppearrangementer osv. Den første weekend er en hyggelig bliveweekend.

Alle elever er her: Vi skal bla. hygge os og give den gas på linjerne osv. Og så er der Høstfest! Alt sammen stadig for at få den bedst mulige start på dit efterskoleophold. Vi glæder os. 

Forlænget weekend, hvor undervisningen slutter torsdag kl. 14.45, og fredagen er hel undervisningsfri, hvorfor eleverne må tage hjem allerede torsdag eftermiddag og komme igen søndag aften fra kl. 19.00. God weekend.

Forlænget weekend, hvor undervisningen slutter fredag kl. 14.45, men hvor  mandagen er hel undervisningsfri, hvorfor eleverne først behøver at komme igen mandag aften fra kl. 19.00. God weekend.

Alle 210 elever er her i weekenden. Der er bla. undervisning på linjerne og klargøring af "Efterskolernes Dag", hvor vi er værter for ca. 600 besøgende. Det bliver stort. 

Velkommen til

Hald Ege Efterskole på Efterskolernes Dag, den 24.09 ml. kl. 13.00 – 17.00.

Vi vil meget gerne vise jer vores skole og fortælle lidt om vores linjetilbud, værdier og hverdag.

Tilmelding nødvendigt andetsteds på denne hjemmeside eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

PROGRAM – Meld jeres ankomst ved indgangen.

Rundvisning ved vores dejlige elever med start ved hovedindgangen. De viser jer rundt på skolen. Linjerne er i gang rundt omkring på skolen, og her kan man møde linjelærere, der gerne svarer på spørgsmål om indholdet på linjerne.  Kig endelig forbi og se, hvad vi laver.

Ligeledes findes alle linjer repræsenteret i spisesalen eller rundkørslen, hvor man kan få en snak med en linjelærer, mens man drikker kaffe el. saftevand og spiser kage:

Erik fortæller i samlingssalen om skolen i 25 minutter på følgende tidspunkter:

Kl. 13.30

Kl. 14.30

Kl. 15.30

Kl. 16.30

Der er løbende kaffe, saftevand og kage i spisesalen.

Lone og Charlotte er ved hovedindgangen og svarer på det meste – herunder også spørgsmål om ledige pladser i de kommende skoleår.

Alle er velkomne, men som sagt:  Meld jer til under Book en rundvisning, eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vel mødt.

 

 

 

 

 

 

 

Skolernes motionsdag, som vi selvfølgelig også deltager i med en meget alternativ OL-dag, hvor gangene dyster mod hinanden i meget anderledes discipliner. En af de store Hald Ege-traditioner. En festdag!

Fra fredag kl. 14.30 og i hele ugen 42 holder vi efterårsferie. Eleverne møder igen søndag, den 22. oktober, hvor vi jo også har en forældredag. Rigtig god efterårsferie, hvis I er så heldige. 

Forældre og elever møder denne dag til kontaktlærer-samtale, klasse- og linjemøder samt til mulighed for faglærersamtaler. Derudover til suppe, kaffe og kage. Invitation med nærmere program følger.  Vel mødt.

I denne uge - hele uge 45 - er alle vores 10.klasser i brobygning på ungdomsuddannelser i Viborg for at blive skarpere på deres valg af uddannelse efter efterskolen. Derudover og med samme sigte, laver de en opgave om deres fremtidige uddannelse- og/eller jobønske. 9. klasserne har et mere almindeligt skema. 

En weekend for alle, men hvor man helst skulle have lyst til at blive her,  fordi man tænker, at drengeweekend - det lyder fedt. Megafedt.

Så er det pigernes tur til at have en weekend med pigeaktiviteter osv. Drengene havde jo deres sidste weekend. 

For et par år siden kaldte vi denne uge for en teateruge. Nu hedder den performance-uge, men målet er det samme: At eleverne arbejder med et udtryk, der finder sin endelige form i løbet af ugen, og som er en forestilling værd fredag aften, hvor forældrene er inviterede. Må det blive vildt, anderledes og interessant. Vi er alle sammen lidt ude af vores comfort zone her, og det er jo godt. Mon ikke det hele ender med en form for forestilling om fredagen, hvortil alle forældrene vil blive inviteret. 

Julefest for fulde gardiner. Men dejlig mad osv. Allerede legendarisk. 

Dagen bruges på juleafslutning, -hygge og seriøs julerengøring, hvorefter eleverne må tage hjem på juleferie. Vi ses igen søndag, den 7. januar 2024 fra kl. 19.00 om aftenen, hvor eleverne møder igen. Og så har den juleferie da også varet længe nok. 

Rigtig god jul og godt nytår. 

Efterskolernes Aften 2024

10. januar mellem kl. 18-21. 

Vi vil meget gerne vise jer vores skole og fortælle lidt om vores linjetilbud, værdier og hverdag.

Alle er velkomne, men vil du være sikker på at få en plads til et bestemt skoleår på en bestemt linje, er det en god ide at melder jer til under ‘Book en rundvisning’ på www.hald-ege-efterskole.dk

Bliveweekend. Alle elever er her. Om søndagen er der Store Ghana/Uganda-dag - Åbent Hus.

Hele flokken er på Dannelsesrejse til Afrika. I år sender vi 100 elever til Tamale i Nordghana og 100 til Masaka i Uganda. Vi tager alle afsted mandag den 29.01 og kommer hjem onsdag, den 7. 02, hvorefter vi har 2 dage på skolen og så er der vinterferie.

Vinterferie i hele uge 7. Eleverne må tage hjem fra fredag, den 9. februar kl. 14.00.  God ferie, hvis I er så heldige. 

3 dage - fortrinsvist forbeholdt fordybelsesdage for de anderledes 10.klasser og terminsprøver for de øvrige.  Held og lykke med dem.

Forældresamtaledag med  kontaktlærer-samtale og klassemøder mm. Forældrene kan derefter tage eleverne med hjem, da vi har forlænget weekend og undervisningsfri fredag. Vi sender program til alle forældre, når tiden nærmer sig. 

Undervisningen slutter torsdag kl. 14.00,  hvorefter der er forældresamtaler, hvorefter forældrene så tager eleverne med hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Denne dag kl. 13.30 er en hel særlig dag for os, for der byder vi velkommen til og møder for første gang vores kommende elevhold - årgang 24/25. Vi glæder os til at se det nye hold og håber, I får en fornemmelse af, hvad I nu allerede så småt kan begynde at glæde jer til. 

Må I alle få en rigtig god påske. Vi ses mandag, den 1.04 fra kl. 19.00, hvor eleverne kommer tilbage. 

Alle elever er her denne weekend: 24-hour-challenge. Program følger. 

Skriftlige prøver fra torsdag, den 2. maj til og med onsdag, den 8. maj. Den helt konkrete prøveplan følger. For de alternative 10.klasser er der fordybelsesdage. 

Fra onsdag, den 8. maj efter undervisningen kl. 14.45 har eleverne Kristi Himmelfartsferie og må tage hjem, da fredagen er undervisningsfri. God Kristi Himmelfartsferie. 

God pinse til jer alle. Eleverne møder igen mandag, den 20. maj om aftenen. 

I ugerne 24 - 25 har vi mundtlige prøver. Elever, der ikke har prøver, skal være på skolen og deltage i prøveforberedelse om formiddagen og gode fællesskabsaktiviteter om eftermiddagen. Og samtidig er der fremlæggelser i Højskole10. og Sports10. Gode dage....

Linjedage - årets sidste! - mandag og tirsdag. 

Galla-aften på Hald Ege med alt, hvad det indebærer: Smukke unge mennesker, skøn mad, sange, tale, underholdning, kåringer og selvfølgelig les lancier. Whou. 

Hele banden er afsted til Remmerstrand ved Limfjorden på den sidste tur sammen med to overnatninger. Den sidste aften - fredagaften - er der AFSLUTNINGSFEST. 

Translokation for årgang 2023/24. Forældre velkomne. Invitationer bliver sendt ud senere, men der er pakning af biler mellem kl. 12.00 og 13.00. Kl. 13.00 mødes vi så i hallen til sange, taler og overrækkelser af diverse. Afsked med et lille glas kl. 14.00 under lindetræet. Tak for lån af jeres vidunderlige unge mennesker og rigtig god sommer til jer alle.