Kom og oplev

atmosfæren

Book rundvisning

Kalender

Første skoledag. Hold nu op, hvor vi glæder os til at se jer

søndag den 11. august mellem kl. 14.00 – 15.00,

hvor der er indkvartering, inden vi starter i hallen kl.15.00 til et helt forrygende efterskoleår.

VELKOMMEN.

Den første uge starter med 2 intro-dage. Stille og rolig lærer vi hinanden og skolen bedre at kende. Samtidig introduceres vi for linjerne, klasserne, vanerne og rammerne. Derefter går vi igang med skemaet - dog afbrud af elevsamtaler, familiegruppearrangementer osv. Den første weekend er en bliveweekend.

Alle elever er her: Vi skal bla. hygge os og give den gas på linjerne osv. Alt sammen stadig for at få den bedst mulige start på dit efterskoleophold. Vi glæder os. 

Undervisningen slutter torsdag, den 22.08 kl. 14.30, hvorefter eleverne tager hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Indskrivningsmøde for måske-kommende elever kl. 14.00 på efterskolen. Alle inviterede er lovet en plads til det ønskede skoleår. Har du lyst til at deltage, så ring eller skriv. 

Alle tidligere elever er inviteret denne dag fra kl. 13.00 - 16.00 til uformel hygge og gensyn. Vi er værter ved en let frokost; laver en lille samling, synger et par sange og glæder os bare til at se jer igen. Vel mødt. 

Alle 199 elever er her i weekenden. Der er bla. undervisning på linjerne og klargøring af "Efterskolernes Dag", hvor vi er værter for ca. 600 besøgende. Det bliver stort. 

Velkommen til

Hald Ege Efterskole på Efterskolernes Dag, den 29.09 ml. kl. 13.00 – 17.00.

Vi vil meget gerne vise jer vores skole og fortælle lidt om vores linjetilbud, værdier og hverdag.

PROGRAM – Meld jeres ankomst ved indgangen.

Rundvisningved vores dejlige elever med start ved hovedindgangen. Linjerne er i gang rundt omkring på skolen, og her kan man møde linjelærere, der gerne svarer på spørgsmål om indholdet på linjerne.   Kig endelig forbi og se, hvad vi laver.

Ligeledes findes alle linjer repræsenteret i spisesalen, hvor man kan få en snak med en linjelærer, mens man drikker kaffe el. saftevand og spiser kage:

Erik fortæller i samlingssalen om skolen i 25 minutterpå følgende tidspunkter:

Kl. 13.30

Kl. 14.30

Kl. 15.30

Kl. 16.30

Der er løbende kaffe, saftevand og kage i spisesalen.

Lone og Charlotte er ved hovedindgangen og svarer på det meste – herunder også spørgsmål om ledige pladser i de kommende skoleår. Alle er velkomne, men vil du være sikker på en plads til et bestemt skoleår på en bestemt linje, er det en god ide at melde jer til under ”Book en rundvisning”.  

Vel mødt.

 

 

 

 

 

 

 

Forældre og elever møder denne dag til familielærer-samtale, klasse- og linjemøder samt til mulighed for faglærersamtaler. Derudover til suppe, kaffe og kage. Invitation med nærmere program følger.  Vel mødt.

En meget, meget alternativ OL-dag. Og men den siger vi også "Rigtig god efterårsferie" til alle vores fantastiske elever. 

Fra fredag kl. 14.30 og i hele ugen 42 holder vi efterårsferie. Eleverne møder igen søndag, den 20. oktober fra kl. 19.00. Rigtig god efterårsferie, hvis I er så heldige. 

I denne uge - hele uge 44 - er alle vores 10.klasser i brobygning på ungdomsuddannelser i Viborg for at blive skarpere på deres valg af uddannelse efter efterskolen. Derudover og med samme sigte, laver de en opgave om deres fremtidige uddannelse- og/eller jobønske. 9. klasserne har et mere almindeligt skema. 

Denne weekend er en drengeweekend med aktiviteter kun for drengene. Vi anbefaler pigerne at tage hjem, ligesom vi anbefaler drengene at tage hjem, når der er pigeweekend. Noget er bare bedst og sjovest, når man kun er sammen med nogle af samme køn. 

Vi skal som bekendt til Sierra Leone. Denne dag er forbeholdt vaccinationerne - første omgang. Det bliver en fest. 

Denne weekend er en pigeweekend med aktiviteter kun for tøserne. Vi anbefaler drengene at tage hjem, ligesom vi anbefaler pigerne at tage hjem, når der er drengeweekend. Noget er bare bedst og sjovest, når man kun er sammen med nogle af samme køn. 

For et par år siden kaldte vi denne uge for en teateruge. Nu hedder den performance-uge, men målet er det samme: At eleverne arbejder med et udtryk, der finder sin endelige form i løbet af ugen, og som er en forestilling værd fredag aften, hvor forældrene er inviterede. Må det blive vildt, anderledes og interessant. Vi er alle sammen lidt ude af vores comfort zone her, og det er jo godt. 

Undervisningen slutter om fredagen efter forestillingen, hvorefter eleverne kan tage hjem. Mandag er undervisningsfri, og eleverne skal først møde om aftenen fra kl. 19.00. God weekend. 

Hele ugen er fortrinsvis forbeholdt terminsprøver. Held og lykke med dem.

Julefest for fulde gardiner. Men dejlig mad osv. Allerede legendarisk. 

Dagen bruges på juleafslutning, -hygge og seriøs julerengøring, hvorefter eleverne må tage hjem på juleferie. Vi ses igen søndag, den 5. januar 2020 fra kl. 19.00 om aftenen, hvor eleverne møder igen. Rigtig god jul og godt nytår. 

Denne aften møder vi igen fra kl. 19.00. Velkommen tilbage jo. 

Åbent Hus på Hald Ege. Alle er velkomne på skolen fra kl. 18.00 - 21.00. Vil man være sikker på, at der er en ledig plads til et ønsket skoleår, skal man tilmelde sig andetsteds på dette site. Men alle er meget velkomne. Eleverne vil vise rundt; man kan møde alle lærerne og få yderligere at vide om bla. linjerne. Erik fortæller om skolen i foredragssalen kl. 18.30, 19.30 og 20.30. Vel mødt. 

Vi skal som bekendt til Sierra Leone lige om lidt. Denne dag er forbeholdt vaccinationerne - anden omgang. Det bliver igen en fest. 

Bliveweekend. Alle elever er her og arbejder med vores snart kommende Sierra Leone-tur. Om søndagen er der Åbent Hus-arrangement omkring vores dannelsesrejse. Info føler. 

Åbent hus. Alle er velkomne til en festdag om Sierra Leone. Tag endelig bedsteforældre og venner med.  Vi samler bla. ind - dels til turen og dels til Sierra Leone. Masser af aktiviteter, boder, vestafrikansk mad og banko i hallen. Men også en hyggelig dag, hvor man kan møde alle vores elever, os og få snakket en masse. Vel mødt.  

Første hold tager afsted til Sierra Leone mandag, den 27. januar. Derefter følger de næste to hold med et par dages mellemrum. Sidste hold kommer hjem fra SL lørdag, den 8. februar. I dagene efter første hold er taget af sted samt i dagene efter at hold 1 og 2 er kommet hjem, er der selvsagt undervisning på skolen for de øvrige. Vi glæder os helt, helt vildt til at dele denne tur med vores skønne elever. 

Vinterferie i hele uge 7. Eleverne må tage hjem fra fredag, den 7. februar kl. 14.00.  Hold 3 ankommer dog først fra Sierra Leone om lørdagen. Eleverne møder igen til forældredag, søndag, den 16. februar. God ferie, hvis I er så heldige. 

Forældre og elever møder i lighed med 6. oktober denne dag til familielærer-samtale, klasse- og linjemøder samt til mulighed for faglærersamtaler. Derudover til suppe, kaffe og kage. Vel mødt.

Undervisningen slutter torsdag, den 05.03 kl. 14.30, hvorefter eleverne kan tage hjem, da fredag er undervisningsfri. God weekend. 

Alle elever er her denne weekend. Program følger. 

Indskrivningsmøde for måske-kommende elever kl. 14.00 på efterskolen. Alle inviterede er lovet en plads til det ønskede skoleår. Har du lyst til at deltage, så ring eller skriv. 

3 dage med Humanitært Iværksætteri fra onsdag, den 25.03 - fredag, den 27.03, hvor det hele afsluttes med en Innovationsmesse i hallen, hvor forældrene også er inviteret. Spændende at se, hvordan eleverne bruger deres fantasi og skabertrang til at skabe værdi for andre og gøre verden til et lidt bedre sted. 

3 raske linjedage mandag, tirsdag og onsdag i denne uge, hvorefter eleverne må tage hjem på påskeferie. 

Må I alle få en rigtig god påske. Vi ses mandag, den 13.04 fra kl. 19.00, hvor eleverne kommer tilbage. 

Denne dag kl. 13.30 er en hel særlig dag for os, for der byder vi velkommen til og møder for første gang vores kommende elevhold - årgang 20/21. Vi glæder os. Invitation følger. 

Vi afholder vores egne 1. maj, hvor vi arbejder med taler mm. Dagens afsluttes med elevtaler i samlingssalen. Det siger sig selv, at vi ser frem til dette. Allerede legendarisk, tænker vi. Måske inviterer vi forældrene, det forholder vi os lige til. 

Hele denne uge er der skriftlige prøver fra mandag, den 4. maj til og med torsdag, den 7. maj. Den helt konkret prøveplan følger. 

St. Bededag. Skolen er lukket. Eleverne tager hjem efter endt undervisning/afsluttede prøver om torsdagen. 

I tiden efter skriftlige prøver men før de mundtlige prøver er skemaet ændret, således, at vi kun har timer med prøverelevante fag og linjer. Fag/linjedage kalder vi dem og de forløber til og med mandag, den 25. maj. 

Fra onsdag, den 20. maj efter undervisningen kl. 14.30 har eleverne Kristi Himmelfartsferie og må tage hjem, da fredagen er undervisningsfri. God Kristi Himmelfartsferie. 

I ugerne 22 (fra onsdag) - 25 samt to dage i uge 26 har vi mundtlige prøver. Elever, der ikke har prøver, skal være på skolen og deltage i prøveforberedelse om formiddagen og gode fællesskabsaktiviteter om eftermiddagen. Gode dage....

God pinse til jer alle. Eleverne møder igen mandag, den 1. juni om aftenen. 

Indskrivningsmøde for måske-kommende elever kl. 14.00 på efterskolen. Alle inviterede er lovet en plads til det ønskede skoleår. Har du lyst til at deltage, så ring eller skriv. 

Linjedag, der afsluttes med det sidste F-gruppe-møde, hvor eleverne er inviteret hjem til f-lærerne. 

Hele banden er afsted på den sidste tur sammen med to overnatninger. Kommer hjem lørdag, den 27.06 om formiddagen, så de er klar til translokationen.

Translokation for årgang 2019/20. Forældre velkomne. Invitationer bliver sendt ud, og arrangementet starter først på eftermiddagen (vi skal lige have eleverne hjem fra afslutningstur først).  Tak for lån af jeres vidunderlige unge mennesker og rigtig god sommer til jer alle. 

Rigtig god sommerferie til jer alle. De næste 5 uger er skolens kontur lukket. Jeg træffes dog sommeren igennem på 21 489279 i fald, noget ikke kan vente.